Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Kai Wén – “Name”

Binnenkort weten we wie De Nieuwe Lichting van 2019 wint en in de voetsporen van o.a. Tamino, Portland, Brihang, Equal Idiots en Kai Wén treedt. Die laatste won in 2017 en mocht in datzelfde jaar samen met The Lighthouse en Tamino op Pukkelpop optreden. De verwachte doorbraak voor Kai Wén kwam er echter niet, maar wat niet is kan nog komen. In December bracht hij zijn ep Yukuri uit op SoundCloud en in 2019 volgt nog een nieuw project. Daarvan krijgen we vandaag met “Name” de eerste single.

Kai Wén verdient momenteel zijn strepen voornamelijk met het producen van andere rappers zoals Kaaris en Shay, maar ook in zijn eigen projecten steekt hij zijn hart en ziel. “Name” is een R&B-nummer met een verfrissende instrumental die zeker weet te op te vallen. Industriële elektronische geluiden en zijn aangename stem brengen elkaar goed in balans. “Name” zou een nummer van The Weeknd kunnen zijn en kent een gelijkaardige soort opbouw als bij de Amerikaanse zanger. Misschien weet zijn volgende project hem wel terug in de kijker te zetten. De motivatie heeft hij in elk geval nog steeds.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

 

1378 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sophia - "Questions"

Het is inmiddels drie jaar geleden dat de Nederlandse Sophia haar eerste single “Daydream” uitbracht. Met een zwoele mix van pop en…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single BANKS - "The Devil"

De alternatieve r&b van BANKS brengt al jaar en dag op mysterieuze wijze een ode aan de vrouwelijke sensualiteit. Op haar laatste…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Misha Wong - "Gamechanger"

Als de pandemie iets gebracht heeft, dan is het tijd om te werken aan dingen waar je anders waarschijnlijk niet meteen toe…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.