Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Loyle Carner feat. Rebel Kleff & Kiko Bun – “You Don’t Know”

Het nieuwe album van Loyle Carner is misschien wel één van de meest geanticipeerde platen van 2019 in zijn thuisland en ook hier kijkt men al rijkhalzend uit naar zijn vervolg van Ain’t Nothing Changed. Zijn debuutplaat opende hem deuren en maakte hem tot een nieuwe hiphopheld zonder al te veel show rond hem. Zijn teksten zijn veelal poëtisch en met zijn laidback vibes vormt hij de ideale soundtrack om even te ontspannen. Over album nummer twee is nog niet al te veel geweten, maar naar verluidt zal deze nog dit najaar moeten verschijnen. Met “You Don’t Know” kregen we alvast een heerlijk nummer om de wachttijd te overbruggen.

Ook voor zijn nieuwste zocht en kreeg Loyle hulp van collegarappers, en met Rebel Kleff (waarmee hij al samenwerkte voor hitje “No CD”) en de opkomende Kiko Bun zijn dat zeker niet de minste. De sample is in ieder geval weer raak en brengt ons in een mum van tijd aan het meegrooven. De flow en de manier van rappen van Loyle Carner zijn ook op “You Don’t Know” weer verrukkelijk, maar ook de gastbijdrage van Rebel Kleff moet zeker niet onderdoen. Het feel-good gehalte is hoog en daarom zullen we “You Don’t Know” de komende dagen wel nog vaker eens opzetten.

Facebook

1875 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Pukkelpop 2023 (Festivaldag 4): Overal vuurwerk

De allerlaatste dag van Pukkelpop 2023 was er opnieuw eentje die baadde in een loodzware hitte. Een stralende festivaldag met andere woorden,…
LiveRecensies

Primavera Sound Barcelona 2023: Hoogtepunten verzamelen onder de Spaanse zon

Primavera Sound Barcelona is al twintig jaar het Europese festival bij uitstek om de meest actuele, alternatieve bands aan het werk te…
FeaturesInterviewsUitgelicht

Interview Glints: 'Wat mij aantrekt in muziek, is de opportuniteit om jezelf heruit te vinden'

Glints is on a roll. Nadat Jan Maarschalk Lemmens vorige zomer op Rock Werchter 2022 het publiek terug deed kennismaken met zijn…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.