banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Loyle Carner feat. Rebel Kleff & Kiko Bun – “You Don’t Know”

Het nieuwe album van Loyle Carner is misschien wel één van de meest geanticipeerde platen van 2019 in zijn thuisland en ook hier kijkt men al rijkhalzend uit naar zijn vervolg van Ain’t Nothing Changed. Zijn debuutplaat opende hem deuren en maakte hem tot een nieuwe hiphopheld zonder al te veel show rond hem. Zijn teksten zijn veelal poëtisch en met zijn laidback vibes vormt hij de ideale soundtrack om even te ontspannen. Over album nummer twee is nog niet al te veel geweten, maar naar verluidt zal deze nog dit najaar moeten verschijnen. Met “You Don’t Know” kregen we alvast een heerlijk nummer om de wachttijd te overbruggen.

Ook voor zijn nieuwste zocht en kreeg Loyle hulp van collegarappers, en met Rebel Kleff (waarmee hij al samenwerkte voor hitje “No CD”) en de opkomende Kiko Bun zijn dat zeker niet de minste. De sample is in ieder geval weer raak en brengt ons in een mum van tijd aan het meegrooven. De flow en de manier van rappen van Loyle Carner zijn ook op “You Don’t Know” weer verrukkelijk, maar ook de gastbijdrage van Rebel Kleff moet zeker niet onderdoen. Het feel-good gehalte is hoog en daarom zullen we “You Don’t Know” de komende dagen wel nog vaker eens opzetten.

Facebook

1452 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Jordan Rakei - What We Call Life (★★★★): Het leven samengevat in 10 soulvolle nummers

Is dit het, is dit wat het leven inhoudt? Als ontnuchterende tienerjongen spookte die vraag wel vaker door Jordan Rakei’s hoofd. De…
AlbumsRecensies

Lizzie Loveless - You Don’t Know (★★★): Zoektocht naar een eigen geluid

De naam Lizzie Lieberson zal sommige mensen bekend in de oren klinken; samen met haar zussen Kristina en Katherine maakte ze deel…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Swindle - "LOST" (feat. Loyle Carner, Kojey Radical & JNR Williams)

Swindle is zo iemand die je gerust als een superproducer mag omschrijven. De Brit uit Zuid-London heeft een voorliefde voor jazz, reggae,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.