Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Tame Impala, Anderson .Paak, Childish Gambino, Janelle Monáe en zo veel meer op line up van Coachella!

© CPU – Johan Poelmans

Elk jaar weer opnieuw trekken festivalfans (en heel veel influencers) naar Indio in Californië om er de hotste muziekacts van het moment te zien. Coachella is inmiddels één van de bekendste festivals ter wereld en dat weerspiegelt zich dan ook in een heel diverse line up. Headliners van de volgende editie zijn Childish GambinoTame Impala en popster Ariana Grande, maar het is vooral de undercard die weet te overtuigen. Zo staan o.a. Solange, Weezer, SOPHIEAnderson .Paak & The Free NationalsJanelle Monáe, The 1975, Charlotte Gainsbourg, Iceage, Billie Eilish, Christine & The Queens, Mac DeMarco, Khalid, H.E.R., Gesaffelstein, shame, Ella Mai en Blood Orange op de line up. Ook twee Belgen staan in April op het legendarische festival. Onze twee electro-koningen Charlotte De Witte en Amelie Lens gaan plaatjes draaien in de Californische zon.

Veel namen die op de affiche van Coachella staan, kunnen we ook op een Belgisch festival verwachten want zoals elk jaar steken heel wat acts de oceaan twee maanden later voor de Europese festivals over.

De hele line up van Coachella:

3 januari 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief