Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Post Malone – “Wow.”

Post Malone groeide het afgelopen jaar uit tot één van de grootste namen die het hiphopcircuit te bieden heeft. Met zijn tweede plaat beerbongs & bentleys scoorde hij internationaal hoge toppen en stond hij in elf landen op de eerste plaats in de albumcharts. Austin Richard Post, zoals Post Malone in het echte leven heet, kwam hij eerst in 2015 onder de aandacht met het nummer “White Iverson”, dat hem ook een platencontract bij Republic Records opleverde. Sindsdien ging het razendsnel voor de Amerikaan en is hij tegenwoordig één van de meest gestreamde artiesten ter wereld met maandelijks meer dan veertig miljoen luisteraars op Spotify. Een week geleden beloofde Posty ons nog een laatste nummer voor het einde van het jaar en met “Wow.” houdt hij zich aan zijn erewoord.

Dat Post Malone niet vies is van een beetje autotune, konden we al afleiden uit zijn twee platen en het verbaast dan ook niet dat hij ook voor “Wow.” van de tool gebruik maakt. Een storende factor is het echter niet, want net dat zorgt ervoor dat het redelijk korte nummer nog wat extra catchy wordt. De beat mist in onze ogen wat aan punch, maar is wel ideaal om even wat lines zoals ‘I know it pisses you off to see me winnin’!’ met een aardige flow te spitten. Wat we enigszins spijtig vinden, is dat “Wow.” heel hard in dezelfde vibe ligt zoals zijn vorige single “Sunflower” (gemaakt voor de soundtrack van Spider-Man) en daardoor misschien een beetje als teveel van hetzelfde aanvoelt. “Wow.” is een nummer gemaakt om te scoren en dat zal het hoogstwaarschijnlijk ook doen, maar het neemt niet weg dat we niet helemaal wild worden van het nummer.

Op maandag 11 maart zakt Post Malone in het kader van zijn wereldtour ook af naar het Sportpaleis in Antwerpen.

Facebook

1289 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Ty Dolla $ign - Featuring Ty Dolla $ign (★★½): Goed, maar te veel

De Amerikaanse zanger, songwriter en producer Tyrone Griffin Jr., beter bekend als Ty Dolla $ign, leeft van singles en features. Hoewel hij…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tyla Yaweh (feat. Post Malone) - "Tommy Lee"

Tyla Yaweh dealde enkele jaren geleden nog drugs terwijl hij in Dunkin’ Donuts werkte, maar dat liep niet goed af. Tyler Jamal…
AlbumsRecensies

Ozzy Osbourne - Ordinary Man (★★★★): Geen gewone man

Voor een man van 71 die meer seks, drugs & rock ‘n’ roll heeft gezien dan goed is voor een mensenleven, is…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.