Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Alweer een nieuwe naam voor Les Ardentes 2019!

Les Ardentes is de afgelopen jaren geëvolueerd tot één van de grootste hiphop festivals in Europa en daar hoort natuurlijk ook een affiche bij om van te smullen. De vorige jaren passeerden zo kleppers als Kendrick Lamar, Post Malone en Wiz Khalifa de revue en het ziet er naar uit dat ook in 2019 weer een heleboel straffe namen zullen afzakken naar Luik. Vorige week werd nog de komst van de Amerikaanse rappers Young Thug en Pusha T bevestigd, maar vandaag weten ze alweer uit te pakken met een naam van formaat: Lil Uzi Vert. De Amerikaanse rapper uit Philadelphia staat vooral bekend dankzij zijn nummers “Bad and Boujee” samen met Migos en zijn eigenste “XO Tour Llif3”. Normaal gezien ging hij zijn tweede plaat Eternal Atake nog dit jaar uitbrengen, maar de release werd verplaatst naar volgend jaar. Lil Uzi Vert speelt in ieder geval op zondag 7 juli naast de reeds aangekondigde Young Thug en de Italiaanse trapsensatie Sfera Ebbasta. Nieuwe namen volgen weldra.

De organisatie meldt overigens dat morgen vanaf 11:00 de laatste 500 Early Birds tickets in verkoop gaan. Haasten is dus de boodschap, want de vorige editie was helemaal uitverkocht.

Onder het filmpje vind je nog een overzicht van alle namen.

Donderdag 4 juli: Aya Nakamura –  Columbine – Maes

Vrijdag 5 juli: Hugo TSR – Remy – Scarlxrd

Zaterdag 6 juli: Dosseh –  Hocus Pocus – Josman – Little Simz – L’ordre du Periph – Pusha T – Sofiane

Zondag 7 juli: Lil Uzi Vert – RK – Sfera Ebbasta – Vegedream – Young Thug

 

18 december 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief