Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Mat Kerekes – “Ruby”

Citizen frontman Mat Kerekes kondigt een solotour aan en lost daarbij de eerste single van zijn opkomend album op de wereld.  Dit drie jaar na de release van zijn debuut soloalbum Luna & The Wild Blue Everything.

Met “Ruby” gooit Mat Kerekes het roer om, dit keer naar zachtere wateren. Een popachtige touch gecombineerd met ingrediënten die we uit Citizen kennen, resulteren in een lichtere, opgewekte sfeer dan die in het vorige album. Anders is het zeker. Maar anders kunnen we in dit geval enkel met open armen verwelkomen.

Samen met dit nummer en de aankondiging van een gloednieuw album, maakte Kerekes de data bekend voor een solotour in de lente van 2019. Betreurenswaardig genoeg, vindt de tour zich enkel in Amerika plaats.

Facebook / Twitter

12 december 2018

About Author

Aaron Roelants


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief