Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Marshmello – “Project Dreams” ft. Roddy Ricch

Ondanks dat de Sint het land weer uit is, brengt Marshmello ons vandaag een versie portie zoetigheid. Onze favoriete als marshmellow verkleedde DJ lost vandaag “Project Dreams” samen met Roddy Ricch, een Amerikaanse rapper die eerder dit jaar doorbrak met zijn single “Die Young”. Mocht je de afgelopen 2 jaar onder een rots geleefd hebben, raden we je aan om Marshmello’s monsterhits “Wolves” en “Friends”eens te beluisteren. Zo ben je meteen mee met de popmuziek van tegenwoordig.

“Project Dreams” is, gelukkig voor de fans, een stap weg van de commerciële popwereld. Marshmello keert weer terug naar zijn trap roots, maar houdt het in deze single heel simpel. Het nummer start met een sterke gitaarpartij die het hele nummer aanhoudt. Na 14 seconden valt dan ook de drum in en heb je het hele nummer zo goed als gehoord. Hij wisselt vanaf dan enkel nog af door variatie in de 808 en kickdrum te stoppen. De simpele productie staat (maar goed ook) in schril contrast met de strakke vocals van Roddy Ricch. De aanstekelijke flow die de rapper genereert zorgt dat de simpele productie helemaal tot zijn recht komt. Kortom, Marshmello brengt ons een mooie single en laat ons hopen er meer van dit aankomt.

Facebook / Twitter

7 december 2018

About Author

Robin Clerckx


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief