Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Marshmello – “Project Dreams” ft. Roddy Ricch

Ondanks dat de Sint het land weer uit is, brengt Marshmello ons vandaag een versie portie zoetigheid. Onze favoriete als marshmellow verkleedde DJ lost vandaag “Project Dreams” samen met Roddy Ricch, een Amerikaanse rapper die eerder dit jaar doorbrak met zijn single “Die Young”. Mocht je de afgelopen 2 jaar onder een rots geleefd hebben, raden we je aan om Marshmello’s monsterhits “Wolves” en “Friends”eens te beluisteren. Zo ben je meteen mee met de popmuziek van tegenwoordig.

“Project Dreams” is, gelukkig voor de fans, een stap weg van de commerciële popwereld. Marshmello keert weer terug naar zijn trap roots, maar houdt het in deze single heel simpel. Het nummer start met een sterke gitaarpartij die het hele nummer aanhoudt. Na 14 seconden valt dan ook de drum in en heb je het hele nummer zo goed als gehoord. Hij wisselt vanaf dan enkel nog af door variatie in de 808 en kickdrum te stoppen. De simpele productie staat (maar goed ook) in schril contrast met de strakke vocals van Roddy Ricch. De aanstekelijke flow die de rapper genereert zorgt dat de simpele productie helemaal tot zijn recht komt. Kortom, Marshmello brengt ons een mooie single en laat ons hopen er meer van dit aankomt.

Facebook / Twitter

Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Ty Dolla $ign - Featuring Ty Dolla $ign (★★½): Goed, maar te veel

De Amerikaanse zanger, songwriter en producer Tyrone Griffin Jr., beter bekend als Ty Dolla $ign, leeft van singles en features. Hoewel hij…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Marshmello & Demi Lovato - "OK Not To Be OK"

Disney Channel staat er niet om bekend altijd even begaan te zijn met hun kindersterren. Het zijn niet altijd succesverhalen als bij…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Cordae feat. Roddy Ricch - "Gifted"

Cordae is jarig en dat viert hij met een gloednieuw nummer! De Amerikaanse rapper maakte een aantal jaar deel uit van het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.