Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Stone Temple Pilots, Rob Zombie, Ministry en 20 andere namen voor Graspop 2019

© CPU – Sven MichielsDe goden zijn de liefhebber van luide gitaren goed gezind, want na de aankondiging van Groezrock gisteren, komt nu ook Graspop met een verse levering namen. Zakken volgend jaar ook naar Dessel af: Rob Zombie, Stone Temple Pilots, Eagles Of Death Metal, Ministry, Living Colour, Three Days Grace, Mysticum, UFO, Starset, Refused, Uncle Acid & The Deadbeats, The Amity Affliction, Possessed, Terror, Nashville Pussy, Fever 333, Aborted, Raven, Ne Obliviscaris, Wiegedood, Like A Storm, Inglorious en Taking Back Sunday.

Een mooie resem namen dus, die van 21 tot 23 juni de hel mogen doen losbarsten op de heilige weide van Graspop. Eerder werden onder meer al Within Temptation, Slipknot en KISS aangekondigd. Kaartjes zijn in allerlei maten en gewichten aan te schaffen via de website .

6 december 2018

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter