Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Cocaine Piss – “My Cake”

© Guendalina Flamini Photographer

De Luikse punkscene doet het goed en daar zitten de vier leden van Cocaine Piss voor iets tussen. Ondertussen zorgen ze niet alleen in België voor heel wat furore, maar gaan ze ook steeds vaker de landgrenzen over om zalen aan de flarden te spelen. Hun nummers duren nooit langer dan drie minuten en walsen steeds als een pletwals over je heen. Op vrijdag verschijnt hun gloednieuwe ep My Cake waarvan we vandaag al het korte en krachtige “My Cake” kregen.

“My Cake” klokt af op een kleine 44 seconden, maar wat we allemaal in een zo kleine tijdspanne verwerkt krijgen, is redelijk indrukwekkend te noemen. Frontdame Aurélie Poppins bewijst bovendien nog maar eens dat ze het punkgenre in zich heeft en schreeuwt even haar longen uit haar lijf. “My Cake” is gestructureerde chaos die furieus en overweldigend tegelijk is en zo hard aankomt dat je er even van moet bekomen. Cocaine Piss schuwt op hun nieuwe single de bombast niet en dat levert wederom een puike single op.

Facebook

3 december 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief