Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Interpol, Mac DeMarco en meer aangekondigd voor Best Kept Secret 2019

© CPU – Bert Savels

Het ziet er naar uit dat de zomerfestivals hun namen beginnen prijs te geven, zo ook Best Kept Secret in het Nederlandse Hilvarenbeek. Na de aankondiging van Bon Iver als één van de headliners, zei de organisatie dat we snel meer nieuws mochten verwachten. Belofte maakt schuld en zo is de line-up vandaag aangevuld met vier nieuwe namen: Cigarettes After Sex, Interpol, Kurt Vile & The Violators en Mac DeMarco.

Deze vier artiesten zijn niet meteen de meest verrassende keuzes, maar fijn om op Best Kept Secret te verwelkomen. We staan echter te popelen om de andere headliners en vooral de gevarieerde kleinere namen van het festival te weten te komen.

De voorverkoop van het festival begint morgen.

Website

 

30 november 2018

About Author

Jan Kurvers


ONE COMMENT ON THIS POST To “Interpol, Mac DeMarco en meer aangekondigd voor Best Kept Secret 2019”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter