Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Grimes & HANA – “We Appreciate Power”

Het is inmiddels drie jaar geleden dat de Canadese zangeres Grimes haar zeer geslaagde vierde album Art Angel op de wereld losliet. Het werd daarna iets rustiger rond de ravisante verschijning, maar dit jaar kondigde ze aan dat haar vijfde studioalbum in de startblokken staat. Ondertussen werkte ze o.a. samen met Janelle Monáe en Bring Me The Horizon en stond ze in alle boekjes door haar relatie met Tesla-CEO Elon Musk. Met haar eerste single in jaren meldt de vernieuwende artieste zich nu terug.

“We Appreciate Power” is een meer dan vijf minuten durende epos waar zowat elke stijl van Grimes in voorkomt. Opwindend en enorm pakkend sleurt Grimes je met gierende gitaren, repetitieve teksten en elektronische beats doorheen haar visies. Het nummer is geïnspireerd op de Noord-Koreaanse Morangbong Band en diens politieke betekenis, wat ook dit Grimes nummer een belangrijke boodschap geeft. Een meer dan welgekomen terugkeer van één van de meest innoverende popsterren op onze planeet.

29 november 2018

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief