Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Los Unidades – “E-Lo” feat. Pharrell Williams & Jozzy

Deze namiddag maakte Parlophone bekend dat ze een nieuwe band op het roster hadden. Los Unidades bleek de naam en al snel gingen de geruchten de ronde. Het bleek een nieuw project van megaband Coldplay te zijn die nu muziek uitbrengt onder een andere naam. Later vandaag zou meer info volgen en die krijgen we nu in de vorm van “E-Lo”, een eerste single waarop duidelijk Chris Martin zijn stem te horen is. Los Unidades blijkt dus inderdaad een nieuwe naam voor Coldplay te worden. Waar we hoop hadden dat ze met deze nieuwe naam back to basics zouden gaan, mogen we die hoop wel snel terug opbergen.

De single zal op een ep verschijnen voor Global Citizen dat vrijdag verschijnt en het lijkt het wel alsof Coldplay exotischere oorden opzoekt. Vandaar misschien de gloednieuwe naam. De invloed van Pharrell is redelijk klein net als die van Jozzy. Het is vooral Chris Martin die hier met zijn stem de show steelt. Het is een chill nummer dat redelijk dansbaar is en soms zelfs naar het house genre neigt. Wel tof dat Coldplay eens iets nieuws probeert, alhoewel dit eigenlijk een klein beetje in het verlengde ligt van wat ze eerder al deden. Maar het is dus Los Unidades, en die brengen vrijdag een ep uit.

Op de ep die vrijdag verschijnt zal je naast Los Unidades en Pharrell ook Stormzy, David Guetta, Stargate, Cassper Nyovest, Wizkid, Tiwa Savage en veel meer te horen krijgen. We zijn benieuwd.


27 november 2018

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief