Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Bon Iver naar Best Kept Secret & o.a. Tenacious D, Mumford & Sons naar Pinkpop

Nadat Rock Werchter de vorige week al een groot deel van zijn affiche onthulde, bleef het bij de Nederlandse festivals nog stil, maar vandaag brengen zowel Best Kept Secret als Pinkpop daar verandering in. Het Amerikaanse muziekgenie Justin Vernon ofte Bon Iver is de eerste headliner van Best Kept Secret 2019 en zal er op de openingsdag voor een grootse show zorgen. Een week later kan je in Landgraaf op de 50ste editie van Pinkpop niet alleen Fleetwood Mac aan het werk zien, maar sinds vandaag weten we dat ook Tenacious D en George Ezra op Pinkpop te zien zullen zijn. Mumford & Sons zal verder niet alleen Rock Werchter headlinen, maar heeft ook dezelfde positie op het Nederlandse festival en is dus de tweede headliner van Pinkpop. Meer namen voor beide festivals zouden binnenkort volgen.

26 november 2018

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter