Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single TOMMY CASH – “X-RAY”

Wie Tommy Cash al langer op de radar heeft, weet wat hij of zij kan verwachten. De nieuwe geïnteresseerden willen we bij voorbaat waarschuwen voor het absurde dat de Est te bieden heeft. Clips die van het lotje getikt zijn, beats die vetter zijn dan supermarktspek en rhymes die vunzige eenvoud en dolle pret verzoenen. De nieuwste single “X-RAY” van de man met het pedosnorretje, is daar geen uitzondering op.

“X-RAY” is op vele vlakken karikaturaal, maar kan mogelijks wel een pluralistisch publiek aanspreken. Enerzijds de hipsters met een hart voor elektronische beats (Danny L Harle, SOPHIE), anderzijds zullen ook fans van pompende slavbeats dit wel kunnen smaken. Fijn detail, in het begin van de track zit er een subtiele verwijzing naar Scatman John verwerkt.

Eind deze maand (30 november) verschijnt ¥€$, het nieuwe album van de Est.
Live is dit fenomeen trouwens ook een aanrader, 4 maart valt België te beurt met een concert in Trix.

24 november 2018

About Author

Tijs Delacroix Tijs is de Tijsbeer tussen de Dansende Beren. Hij danst er een beetje tussen de geschreven en ongeschreven lijnen. In het dagelijkse leven is hij student Cultuurmanagement en vertoefde hij eventjes in Schotland waar hij 'Commercial Music' studeerde aan University of West Scotland. Daarnaast liep hij stage bij Skytiger en ART-SPOT.BE. Ten slotte poogt hij beginnende artiesten te lanceren onder het 'OENGER' brandmerk.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter