Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Weezer, Underworld, The 1975 en zes andere namen voor Rock Werchter 2019

© CPU – Johan Poelmans

Het lijkt er dit jaar op dat de Rock Werchter namen vroeg op de dag komen, en ook vandaag is dat niet anders. Vandaag krijgen we weer een pakketje met negen namen er bij, fijn om de week mee af te sluiten en het weekend te beginnen. Er komen heel wat namen bij op vrijdag met de Amerikaanse rockers van Weezer, de Britse pop rockers van The 1975, het funky danscollectief Jungle dat gisteren nog in Trix speelde en ook bij Tom Misch die begin deze week in Ancienne Belgique stond, zal gedanst worden en Kurt Vile & The Violators zal mogen bewijzen dat fijnzinnig gitaarwerk nog steeds leeft. Op zaterdag komen dan weer wat popartiesten samen met één indie-act, respectievelijk de heel populaire rapper Macklemore, het dansgezelschap Clean Bandit en de fijne indie rockers Two Door Cinema Club. Op zondag mogen de dansschoenen dan weer worden bovengehaald, want niemand minder dan Underworld komt dan zijn beats serveren.

Deze bands vervoegen onder meer P!NK, Tool, The Cure, Mumford & Sons en Muse op de line-up. Tickets voor Rock Werchter zijn reeds te koop. Meer info op de site. Onder het filmpje vind je nog een overzicht van alle namen met de nieuwe onderlijnd.

Donderdag 27 juni: P!NK – Paul Kalbrenner – Vance Joy – Bang Bang Romeo

Vrijdag 28 juni: Tool – The Cure – Bring Me The Horizon – Kylie Minogue – The 1975Weezer – Years & Years – Jungle – Tom Misch – Nothing But Thieves – Kurt Vile & The Violators

Zaterdag 29 juni: Mumford & Sons – Florence & The Machine – Macklemore – The Blaze – Clean Bandit – Miles Kane – Two Door Cinema Club

Zondag 30 juni: Muse – Underworld – Yungblud

23 november 2018

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter