Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Ten Tonnes – “Better Than Me”

Muziek zit duidelijk in de genen bij de familie Barnett. Niet alleen heeft George Barnett, gekend bij het grote publiek als George Ezra, muzikale voeling. Ook zijn jongere broer Ethan mag er zijn. Onder de naam Ten Tonnes stond hij eerder al in het voorprogramma van George Ezra. Eind vorige week kondigde hij aan dat we in 2019 zijn debuutplaat mogen verwachten. Deze aankondiging ging dit weekend gepaard met zijn nieuwste single “Better Than Me”.

Zijn muziek valt het best te omschrijven als frisse indie pop. De link met Blossoms en Declan McKenna kan al eens gelegd worden tijdens het luisteren van zijn muziek. Net als zijn vorige singles is “Better Than Me” opnieuw een dynamisch nummer met een vrij tot zeer aanstekelijk refrein. Het is dus duidelijk dat Ethan niet moet onderdoen voor zijn oudere broer. Wij zijn alvast benieuwd naar wat hij nog in petto heeft voor ons.

Facebook

18 november 2018

About Author

Katrijn Vermoesen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief