Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Within Temptation – “Raise Your Banner”

Within Temptation staat vandaag niet alleen in de Lotto Arena, gisteren bracht de Nederlandse metalband ook het nieuwe nummer “Raise Your Banner” uit. Moesten ze nog niet op de affiche van Graspop 2019 gestaan hebben, dan had dit nummer hen daar zeker gekregen. “Raise Your Banner” is een van de hardere nummers van Within Temptation en is een delight voor menig metalfan.

De nieuwe single van Within Temptation komt meteen binnen wanneer ‘Blood for freedom’ beestelijk door je boxen schalt. Daarna barst een hard muzikaal werkje los. Zangeres Sharon den Adel pikt al snel in, maar daar blijven we toch wel even op onze honger zitten. De anders zo theatrale, virtuose stem van de Nederlandse wordt nu wat overstemd door de gitaren en het drumspel. Pas naar het einde toe laat ze horen waar ze anders zo goed in is en is er opnieuw een breekbaarder kantje aan het stevige nummer.

Het nieuwe nummer van Within Temptation is er eentje waar metalfans van zullen smullen. Maar voor het grote publiek mist het de stevige stem van den Adel en een meeslepend refrein. 

Facebook

17 november 2018

About Author

Lotte Coolen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief