Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Normani feat. 6LACK – “Waves”

Een nieuwe single van Normani stroomt weer bij ons binnen. De Amerikaanse Normani Kordei Hamilton die we kennen van Fifth Harmony, maar nu ook al eventjes een eigen single carrière weet te volbrengen, slaat deze keer de handen in elkaar met de rapper/zanger 6LACK. De zangeres werkt duidelijk heel graag samen met andere artiesten en scoorde zo al hits waaronder “Love Lies” met Khalid en “Checklist” met Calvin Harris en WizKid. Ook 6LACK scoorde al een hit met Khalid door het nummer “OTW” dus misschien vandaar het ontstaan van deze samenwerking.

Normani gaat individueel duidelijk een andere richting uit dan met Fifth Harmony. Ze gaat zelf meer de kant op van de sexy, zwoele, upbeat R&B songs. Ook “Waves” kan hier perfect binnen geplaatst worden. Mocht de foto nog niet voor zich spreken, ook deze keer is het weer een love song. Een mix van sexy soft R&B met beats die ons doen denken aan de mysterieuze muziek van Warhola en terugkerende Oosterse tonen op de achtergrond (voor de oplettende luisteraars). In deze love song kan natuurlijk geen man ontbreken, deze rol is hier weggelegd voor 6LACK die een kort stukje zingt op het einde van het nummer.

Is dit de meest verrassende single van Normani? Nee, dat niet, maar wel een mooi nummer voor de R&B lovers onder ons.

Facebook / Twitter

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hope Tala - "Tiptoeing"

Wie de West-Londense Hope Tala nog niet op zijn aanbevolen afspeellijst is tegengekomen, heeft duidelijk wat gemist. De 23-jarige Hope creëert al…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sophia - "Questions"

Het is inmiddels drie jaar geleden dat de Nederlandse Sophia haar eerste single “Daydream” uitbracht. Met een zwoele mix van pop en…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Normani - "Wild Side" (feat. Cardi B)

Het is intussen alweer een hele tijd geleden dat de Amerikaanse vrouwengroep Fifth Harmony de radiozenders onveilig maakte. Sinds 2016 aast Normani…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.