Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Julia Jacklin – “Head Alone”

Dat er uit Australië niet enkel stevige of psychedelische gitaren komen, bewijst Julia Jacklin ons. De jongedame uit Blue Mountains bracht in 2016 al het fantastische Don’t Let The Kids Win uit en volgend jaar komt daar een vervolg op. Ze blijft alleszins trouw aan haar eerlijke sound, en dat konden we eerder al horen op “Body”. Nu komt de jongedame met “Head Alone”, het tweede nummer van Crushing dat op 22 februari zal verschijnen. En nog meer goed nieuws: op 8 april stelt ze dat album voor in de AB Club.

“Head Alone” bevat dezelfde thematiek als “Body”, maar is misschien net iets directer. ‘I don’t want to be touched all the time. I raised my body up to be mine’ is het meezingbare refrein, dat eigenlijk iets heel ernstigs aankaart. Verder gaat het nog met ‘I’ll say it until he understands, you can love somebody without using your hands’, we vinden het wel fijn dat ze zoiets kan aankaarten op een positieve manier. Want de muziek op “Head Alone” is zeer optimistische en zelf redelijk aanstekelijk. Een heel fijn indie rock liedje dat zich meteen in je oorkanalen nestelt.

8 november 2018

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter