Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Crystal Fighters – “Goin’ Harder” (feat. Bomba Estéreo)

De Engels-Spaanse indie-popband Crystal Fighters kondigde vandaag een nieuwe Europese tournee aan. Daarbij hoort ook een nieuw nummer. De band werd vooral bekend door nummers als “Plage”, “Love Is All I Got” en “You & I”. Hun opzwepende en elektronische folkmuziek werd al snel het handelsmerk van de band. Door de mix aan culturen en stijlen blijft de groep ook anno 2018 nog verfrissend.

“Goin’ Harder” is een chaotisch nummer dat barst van de elektronische beats. De Fighters krijgen ditmaal de hulp van de Colombiaanse band Bomba Estéreo. Die samenwerking zorgt voor een bom aan Latijns-Amerikaanse invloeden met als resultaat een stevig nummertje. Alleszins al een pak gewaagder dan hun vorige single “Boomin In Your Jeep” die ons eerlijk gezegd wat teleurstelde.

Crystal Fighters komt hun nieuwe muziek en hun hoogstwaarschijnlijk ook nieuwe album op 1 april 2019 voorstellen in de AB. Tickets zijn vanaf vrijdag 9 november verkrijgbaar.

Youtube / Twitter / Instagram

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Crystal Fighters - "By Your Side" (feat. Dagny)

Ultieme feel good-muziek maken, dat is wat Crystal Fighters doet. De band is een bont allegaartje van Britten, Amerikanen en zelfs Spanjaarden,…
LiveRecensies

Pukkelpop 2019 (Dag 2): Topdag onder een muzikale vlag

De eerste dag van Pukkelpop was er eentje die laat begon en al even laat eindigde, maar op dag twee staan we…
FeaturesInterviewsUitgelicht

Interview Crystal Fighters: ‘België is echt een muzikaal thuis geworden voor ons’

Het was onlangs weer feesten geblazen in een nagenoeg uitverkochte AB. Met hun vierde album Gaia & Friends stond de Brits-Spaanse groep…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.