Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Thundercat feat. BADBADNOTGOOD & Flying Lotus – “King of the Hill”

Thundercat is zonder meer één van de invloedrijkste muzikanten in de hip hop wereld van het afgelopen decennium. Zijn naam staat garant voor topmuziek en dat weten ook de andere artiesten. Hij werkte in het verleden al samen met Kendrick Lamar, Erykah Badu, Flying Lotus, Childish Gambino en N.E.R.D. en met eerstgenoemde haalde hij zelfs een Grammy binnen voor Beste rap performance. Ook met zijn basgitaar en solowerk veroverde hij de harten van de muziekliefhebbers. Hij bracht al verschillende albums uit die hij allemaal op het indielabel Brainfeeder uitbrengt. Het is ook dat indielabel dat op 16 november met een compilatie komt met de naam Brainfeeder X waarop een nummer van Thundercat natuurlijk niet mag ontbreken.

“King of The Hill” is de naam van de nieuwe parel van Thundercat waarvoor hij samenwerkte met de Canadese band BADBADNOTGOOD en Flying Lotus. Het resultaat is indrukwekkend en klinkt zoals verwacht heel smooth en mellow. De soulvolle stem in combinatie met de gevoelvol gespeelde muziek stralen een gemak uit dat heel rustgevend is. De invloed en input van zowel BADBADNOTGOOD, Flying Lotus als Thundercat is duidelijk hoorbaar op “King of The Hill”. Wij delen niet vaak pluimen uit, maar met nummers als “King of the Hill” kunnen we niet anders!

Facebook

 

30 oktober 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


ONE COMMENT ON THIS POST To “Nieuwe single Thundercat feat. BADBADNOTGOOD & Flying Lotus – “King of the Hill””

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief