banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Thundercat feat. BADBADNOTGOOD & Flying Lotus – “King of the Hill”

Thundercat is zonder meer één van de invloedrijkste muzikanten in de hip hop wereld van het afgelopen decennium. Zijn naam staat garant voor topmuziek en dat weten ook de andere artiesten. Hij werkte in het verleden al samen met Kendrick Lamar, Erykah Badu, Flying Lotus, Childish Gambino en N.E.R.D. en met eerstgenoemde haalde hij zelfs een Grammy binnen voor Beste rap performance. Ook met zijn basgitaar en solowerk veroverde hij de harten van de muziekliefhebbers. Hij bracht al verschillende albums uit die hij allemaal op het indielabel Brainfeeder uitbrengt. Het is ook dat indielabel dat op 16 november met een compilatie komt met de naam Brainfeeder X waarop een nummer van Thundercat natuurlijk niet mag ontbreken.

“King of The Hill” is de naam van de nieuwe parel van Thundercat waarvoor hij samenwerkte met de Canadese band BADBADNOTGOOD en Flying Lotus. Het resultaat is indrukwekkend en klinkt zoals verwacht heel smooth en mellow. De soulvolle stem in combinatie met de gevoelvol gespeelde muziek stralen een gemak uit dat heel rustgevend is. De invloed en input van zowel BADBADNOTGOOD, Flying Lotus als Thundercat is duidelijk hoorbaar op “King of The Hill”. Wij delen niet vaak pluimen uit, maar met nummers als “King of the Hill” kunnen we niet anders!

Facebook

 

1451 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsFeatured albumsRecensies

Silk Sonic (Bruno Mars & Anderson .Paak) - An Evening With Silk Sonic (★★★★): Kunstwerk van een karikatuur

Dat Bruno Mars en Anderson .Paak goedlachse kerels zijn, hadden we op zich nog wel kunnen afleiden aan hun Colgatewitte glimlach. Dat…
AlbumsFeatured albumsRecensies

BADBADNOTGOOD – Talk Memory (★★★): Muzikale spraakherinnering

BADBADNOTGOOD, het instrumentale jazzcollectief uit Toronto, brengt eindelijk een nieuw album uit. Eerder verschenen al voorafjes in de vorm van singles zoals…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single BADBADNOTGOOD - "Beside April"

Jazz is een fluïde begrip en daar maakt BADBADNOTGOOD maar al te graag gebruik van. De groep uit Toronto komt op 8…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.