Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Kygo – “Happy Now” ft. Sandro Cavazza

© Toon Miermans

De Noorse DJ en producer Kygo is terug met een nieuwe single en doet het deze keer samen met Sandro Cavazza. De tropical house producer die in 2014 wereldwijd succes boekte met zijn single “Firestone”, probeert met “Happy Now” weer zijn weg te vinden naar de hitlijsten na een tegenvallend album in 2017. Sandro Cavazza daarentegen is aan een opmerkelijk parcours bezig na zijn single “Beautiful Life” samen met Lost Frequencies en “Without You” met Avicii.

“Happy Now” is dan ook vooral een demonstratie van het enorme talent van Sandro. De monotone en repetitieve productie van Kygo wordt volledig gedragen door de sterke song die de Zweedse zanger ons brengt. Wat “Happy Now” vooral duidelijk maakt, is dat er voor Kygo niet veel veranderd is sinds zijn grote doorbraak in 2014. Hij hervalt steeds in dezelfde sounds en structuren van weleer in de hoop dat ze hem terug succes opleveren. Het nummer start nochtans veelbelovend met een mooie gitaarpartij en een sterke zanglijn, maar al snel krijgen we flashbacks naar de Kygo hits van een paar jaar terug. Ondanks dat het refrein goed in elkaar zit, kan deze song ons dus niet voldoende overtuigen. Laat ons hopen dat Kygo zich in zijn volgende singles herpakt maar wij kijken toch vooral uit naar meer werk van Sandro Cavazza.

Facebook / Twitter

27 oktober 2018

About Author

Robin Clerckx


ONE COMMENT ON THIS POST To “Nieuwe single Kygo – “Happy Now” ft. Sandro Cavazza”

  1. Tobias schreef:

    Je merkt dat t geschreven is door iemand die kygo’s werk totaal niet begrijpt en ook niet ECHT luistert 😉 ik zie een wereld van een verschil. Je hoort bijna precies aan zijn nummers uit welk jaar zij dateren telkens net een wat andere stijl en opbouw maar roch typisch kygo. Om dit te vergelijken met feestje vind ik echt belachelijk. Zelfs de fluit in t refrein is alles behalve t zelfde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief