Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Tenacious D – “COLORS”

Volgende week verschijnt het langverwachte vierde album van Tenacious D. Post-Apocalypto zal 21 nummers lang zijn en werd de afgelopen weken vergezeld van een geanimeerde YouTube serie. Ook vandaag krijgen we een nieuw deel, het voorlaatste alweer. In deze aflevering zien we onze helden vechten met de KKK, de Nazi’s en met Trump Junior. Jawel, de band neemt het beleid op de korrel, maar dan wel op een hilarische en overdreven manier. Zoals enkel Tenacious D het kan dus. Volgende week komen we te weten of ze de wereld gaan redden of niet.

“COLORS” is een nummer waarin vrede en liefde centraal staan. Het gaat over de wereld en hoe we deze meer kleur moeten geven. Maatschappijkritischer kan het niet zijn, zeker als we weten dat het in de serie gezongen wordt door Trump Junior die de apocalyps veroorzaakte. Muzikaal is het een rustige ballad dat zoals alle andere nummers van de band langzaam opbouwt en explodeert naar het einde toe. Dan wordt het allemaal iets gruwelijker. In het midden krijgen we nog een fleurige fluitsolo, zo hoort het! “Colors” maakt de wereld beter, zoveel is zeker.


26 oktober 2018

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief