Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Post Malone feat. Swae Lee – “Sunflower”

© CPU – Bert Savels

Post Malone is zonder enige twijfel de raprevelatie van de afgelopen twee jaar. Zijn nummers werden honderden miljoenen keer bekeken en gestreamd op het internet en de hitlijsten worden regelmatig bezet door Posty. Met zijn in dit jaar verschenen plaat Beerbongs & Bentleys stond hij in een bomvolle The Barn op Rock Werchter en dat stukje zal hij volgend jaar overdoen in het Sportpaleis. Zonet ging in ieder geval zijn gloednieuwe single “Sunflower” met Swae Lee van Rae Sremmurd in première bij Zane Lowe, die op de soundtrack van de nieuwe Spider-Man zal staan.

Dat “Sunflower” opnieuw een hitgevoelig nummer geworden is, wordt al snel duidelijk na enkele luisterbeurten. Met een dromerige beat en met een verse van Swae Lee begint “Sunflower” meteen subliem. Het duurt even voor ook Post Malone zijn deeltje aan het nummer kan bijdragen en dat gaat even goed binnen als zoete broodjes. Een typisch refrein heeft “Sunflower” niet meteen en ook over de speelduur van het nummer kan gediscussieerd worden, maar wat we te horen krijgen van Post Malone en Swae Lee is een goed gedoseerd en rustig hip hop nummer dat we de komende maanden zeker wel eens op de radio zullen horen passeren!

Op maandag 11 maart staat Post Malone in het Sportpaleis in Antwerpen.

Facebook

1289 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Ty Dolla $ign - Featuring Ty Dolla $ign (★★½): Goed, maar te veel

De Amerikaanse zanger, songwriter en producer Tyrone Griffin Jr., beter bekend als Ty Dolla $ign, leeft van singles en features. Hoewel hij…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Swae Lee - "Dance Like No One's Watching"

Swae Lee is al een tijdje geen onbekende meer in de hiphopwereld. Samen met zijn broer Slim Jxmmi bracht hij als Rae…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Internet Money feat. Swae Lee & Future - "Thrusting"

Internet Money is een van de grootste en meest succesvolle hiphopcollectieven van deze generatie, en dat met slechts een handvol producers. Toch…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.