Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Post Malone feat. Swae Lee – “Sunflower”

© CPU – Bert Savels

Post Malone is zonder enige twijfel de raprevelatie van de afgelopen twee jaar. Zijn nummers werden honderden miljoenen keer bekeken en gestreamd op het internet en de hitlijsten worden regelmatig bezet door Posty. Met zijn in dit jaar verschenen plaat Beerbongs & Bentleys stond hij in een bomvolle The Barn op Rock Werchter en dat stukje zal hij volgend jaar overdoen in het Sportpaleis. Zonet ging in ieder geval zijn gloednieuwe single “Sunflower” met Swae Lee van Rae Sremmurd in première bij Zane Lowe, die op de soundtrack van de nieuwe Spider-Man zal staan.

Dat “Sunflower” opnieuw een hitgevoelig nummer geworden is, wordt al snel duidelijk na enkele luisterbeurten. Met een dromerige beat en met een verse van Swae Lee begint “Sunflower” meteen subliem. Het duurt even voor ook Post Malone zijn deeltje aan het nummer kan bijdragen en dat gaat even goed binnen als zoete broodjes. Een typisch refrein heeft “Sunflower” niet meteen en ook over de speelduur van het nummer kan gediscussieerd worden, maar wat we te horen krijgen van Post Malone en Swae Lee is een goed gedoseerd en rustig hip hop nummer dat we de komende maanden zeker wel eens op de radio zullen horen passeren!

Op maandag 11 maart staat Post Malone in het Sportpaleis in Antwerpen.

Facebook

18 oktober 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief