Nieuwe singles

Nieuwe single Major Lazer – “Blow That Smoke” ft Tove Lo

In september kregen we van het Amerikaanse DJ-trio nog een Afrikaans kwartet aan singles te horen, nu zijn ze alweer terug met een nieuw nummer. Voor de vocals ditmaal geen Afrikaanse artiest maar een Zweedse. Tove Lo kennen we natuurlijk allemaal van haar wereldhit “Stay High” waarmee ze in 2013 hoge toppen scheerde. Vorig jaar bracht ze nog haar derde langspeelplaat uit, genaamd Blue Lips.

De reggae-dancehall van Major Lazer zou je op het eerste zicht niet combineren met de typische electropop van Tove Lo, toch klinkt de combinatie verassend goed. “Blow That Smoke” is een heerlijk zwoele en zomerse plaat. Het is dan wel al oktober, toch zijn de temperaturen bij ons ook nog steeds aan de hoge kant. Deze exotische vibes doet de thermometer zelfs nog wat stijgen.

Naar verluid maakt “Blow That Smoke” deel uit van het album Music Is The Weapon dat ergens volgend jaar zal uitkomen. Frontman Diplo gaf eerder al aan dat dat album misschien het orgelpunt van de groep wordt.

Youtube / Instagram / Twitter

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tove Lo - "True Romance"

Tove Lo mag dan al een tijdje bezig zijn met muziek, het is pas dit jaar dat ze een grote stap zette…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Major Lazer & Lous and The Yakuza - "I Don't Care About Nothing"

Nadat Lous and The Yakuza in de herfst van 2020 haar debuutalbum Gore met de wereld deelde en haar grote doorbraak dichtbij leek,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tove Lo - "How Long"

De Zweedse hitmachine Tove Lo bewijst al enkele jaren dat ze perfect weet hoe je een sterke popsong moet maken. Op vier…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.