Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Petit Biscuit – “Suffer” ft Skott & “Safe”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Petit Biscuit – “Suffer” ft Skott & “Safe”

De jonge Franse DJ en producer Petit Biscuit (nog altijd maar 18 jaar) bracht vandaag twee nieuwe singles uit. Hoewel Mehdi Benjelloun nog maar net de poorten van de volwassenheid heeft opengetrokken, draait de jongeman toch al enkele jaren mee in het muziekmilieu. In 2015 brak hij namelijk al door met zijn nummer “Sunset Lover”, dat leverde hem bijna 300 miljoen streams op op Spotify en misschien wel de start van een succesvolle carrière. In 2017 kwam er alleszins een vervolg met het uitbrengen van zijn debuutalbum Presence.

Dit jaar bleef het voorlopig nog even stil rond de jonge producer, tot nu dus. We krijgen zelfs direct een duo aan singles geserveerd. “Suffer” is een erg energiek nummer, inclusief catchy refrein verzorgd door de Zweedse zangeres Skott. “Safe” begint dan weer volledig andersom: heel erg rustig met een engelenstem op de achtergrond. Naarmate het nummer verder vordert, komt er ook wel nog een hevige bas bij en ook de drop is zeker pittig te noemen. Het nummer doet soms wel wat aan Flume denken en dat is zéker een compliment.

Petit Biscuit is momenteel bezig met een Noord-Amerikaanse tournee. We kunnen hem waarschijnlijk dan ook pas terug live aan het werk zien in de zomer.

Website / Facebook / Twitter

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Skott - Roses N Guns (★★★★): Glinsterend koninkrijk

Het ziet ernaar uit dat we nog lang niet alle delen van het door Skott gecreëerde universum gezien hebben. Nadat de Zweedse…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Skott - "Hail Mary"

Al jaar en dag betovert de Zweedse Skott ons met haar sprookjesachtige altpopsongs die iedereen onderdompelen in een duistere wereld vol glitter….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Skott - "Once in a While (smile)"

De hoogdagen voor Scandinavische popmuziek lijken voorbij en plots zou je zelfs vergeten wat voor fijne muziek uit de meest noordelijke contreien…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.