Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Yonaka – “Own Worst Enemy”

Het gaat voor het moment goed met de Britse rockgroep Yonaka. Nadat ze in augustus met een sterke tweede Teach Me To Fight-ep op de proppen kwamen en een succesvolle show speelden op Pukkelpop werd al snel duidelijk dat het viertal rond Theresa Jarvis op iets nieuws aan het broeden was. Dat nieuwe zit er op 9 november aan te komen in de vorm van hun derde ep Creature. Zodat de fans alvast de smaak te pakken krijgen, loste het viertal uit Brighton vandaag een gloednieuwe single.

Yonaka verbindt op “Own Worst Enemy” opnieuw strakke gitaren met synths, een typisch kenmerk van hun muziek. Het nummer is iets minder energiek dan de nummers van de Teach Me To Fight ep, maar dat wil niet zeggen dat er deze keer niet stevig gerockt wordt. De powerstem van Theresa Jarvis weet alvast weer te overtuigen door heel wat aandacht naar zich te trekken en de luisteraar zo in het verhaal te laten meestappen. Bovendien weet het refrein ons weer te pakken en bouwt het nummer naar het einde toe op naar een leuke ontknoping. Wij zijn alvast fan van de nieuwe single van Yonaka en kijken al uit naar hun derde ep.

Vandaag raakte bekend dat Yonaka met Bring Me The Horizon op Europese tour zal gaan en dus ook op vrijdag 16 november naar de Lotto Arena komen.

Facebook

12 oktober 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter