Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Loyle Carner feat. Jordan Rakei – “Ottolenghi”

De Brit Loyle Carner is misschien wel één van de sympathiekste rappers op de planeet. De Londenaar bracht in het begin van 2017 het met lof overgoten Yesterday’s Gone uit, maar sindsdien hebben we niet veel nieuwe muziek van hem kunnen horen. Loyle, die naast muziek maken zich ook nog inzet voor kinderen met ADHD (wat hij ook heeft), heeft ook een heel hechte band opgebouwd met zijn fans en die mogen alvast uitkijken naar het volgende jaar. Loyle zal dan naar alle waarschijnlijkheid met een nieuwe plaat komen waarop ook zijn gloednieuwe single “Ottolenghi” met Jordan Rakei te vinden zal zijn.

Een chille melodie en het leuke accent van Loyle Carner openen “Ottolenghi” op een meer dan behoorlijke manier. Wanneer de beat inzet, krijgt het nummer nog wat meer gelaagdheid en horen we een typische chille Loyle Carner beat waarin ook echte instrumenten worden verwerkt. Voor het refrein doet Loyle echter het beroep op de Nieuw-Zeelander Jordan Rakei die ons met zijn soulvolle stem helemaal meekrijgt. Ook het luisteren naar de songtekst is opnieuw de moeite gezien hij weer een waargebeurd verhaal op een spannende manier weet te brengen. “Ottolenghi” is met andere woorden een heel relaxerend nummer geworden dat ons nu al doet verlangen naar meer nieuwe muziek van Loyle Carner.

Facebook

2063 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Jordan Rakei - The Loop (★★★★): Grandioos nieuw begin

Enkele dagen voor zijn tweeëndertigste verjaardag presenteert Jordan Rakei zijn vijfde album The Loop aan de wereld. Geïnspireerd door de geboorte van…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jordan Rakei - "Freedom"

De Nieuw-Zeelandse soultroubadour Jordan Rakei heeft ruim de tijd genomen om aan een nieuw album te werken. Als alleskunner neemt hij graag…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

20 keer nieuw voor Rock Werchter 2024: Janelle Monáe, Slowdive, Froukje en meer

Het was alweer een tijdje geleden dat Rock Werchter een hoop namen aankondigde voor hun komende editie aanstaande zomer. Terwijl de sneeuw…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.