Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Loyle Carner feat. Jordan Rakei – “Ottolenghi”

De Brit Loyle Carner is misschien wel één van de sympathiekste rappers op de planeet. De Londenaar bracht in het begin van 2017 het met lof overgoten Yesterday’s Gone uit, maar sindsdien hebben we niet veel nieuwe muziek van hem kunnen horen. Loyle, die naast muziek maken zich ook nog inzet voor kinderen met ADHD (wat hij ook heeft), heeft ook een heel hechte band opgebouwd met zijn fans en die mogen alvast uitkijken naar het volgende jaar. Loyle zal dan naar alle waarschijnlijkheid met een nieuwe plaat komen waarop ook zijn gloednieuwe single “Ottolenghi” met Jordan Rakei te vinden zal zijn.

Een chille melodie en het leuke accent van Loyle Carner openen “Ottolenghi” op een meer dan behoorlijke manier. Wanneer de beat inzet, krijgt het nummer nog wat meer gelaagdheid en horen we een typische chille Loyle Carner beat waarin ook echte instrumenten worden verwerkt. Voor het refrein doet Loyle echter het beroep op de Nieuw-Zeelander Jordan Rakei die ons met zijn soulvolle stem helemaal meekrijgt. Ook het luisteren naar de songtekst is opnieuw de moeite gezien hij weer een waargebeurd verhaal op een spannende manier weet te brengen. “Ottolenghi” is met andere woorden een heel relaxerend nummer geworden dat ons nu al doet verlangen naar meer nieuwe muziek van Loyle Carner.

Facebook

1875 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Pukkelpop 2023 (Festivaldag 4): Overal vuurwerk

De allerlaatste dag van Pukkelpop 2023 was er opnieuw eentje die baadde in een loodzware hitte. Een stralende festivaldag met andere woorden,…
LiveRecensies

Primavera Sound Barcelona 2023: Hoogtepunten verzamelen onder de Spaanse zon

Primavera Sound Barcelona is al twintig jaar het Europese festival bij uitstek om de meest actuele, alternatieve bands aan het werk te…
FeaturesInterviewsUitgelicht

Interview Glints: 'Wat mij aantrekt in muziek, is de opportuniteit om jezelf heruit te vinden'

Glints is on a roll. Nadat Jan Maarschalk Lemmens vorige zomer op Rock Werchter 2022 het publiek terug deed kennismaken met zijn…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.