banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Loyle Carner feat. Jordan Rakei – “Ottolenghi”

De Brit Loyle Carner is misschien wel één van de sympathiekste rappers op de planeet. De Londenaar bracht in het begin van 2017 het met lof overgoten Yesterday’s Gone uit, maar sindsdien hebben we niet veel nieuwe muziek van hem kunnen horen. Loyle, die naast muziek maken zich ook nog inzet voor kinderen met ADHD (wat hij ook heeft), heeft ook een heel hechte band opgebouwd met zijn fans en die mogen alvast uitkijken naar het volgende jaar. Loyle zal dan naar alle waarschijnlijkheid met een nieuwe plaat komen waarop ook zijn gloednieuwe single “Ottolenghi” met Jordan Rakei te vinden zal zijn.

Een chille melodie en het leuke accent van Loyle Carner openen “Ottolenghi” op een meer dan behoorlijke manier. Wanneer de beat inzet, krijgt het nummer nog wat meer gelaagdheid en horen we een typische chille Loyle Carner beat waarin ook echte instrumenten worden verwerkt. Voor het refrein doet Loyle echter het beroep op de Nieuw-Zeelander Jordan Rakei die ons met zijn soulvolle stem helemaal meekrijgt. Ook het luisteren naar de songtekst is opnieuw de moeite gezien hij weer een waargebeurd verhaal op een spannende manier weet te brengen. “Ottolenghi” is met andere woorden een heel relaxerend nummer geworden dat ons nu al doet verlangen naar meer nieuwe muziek van Loyle Carner.

Facebook

1452 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Jordan Rakei - What We Call Life (★★★★): Het leven samengevat in 10 soulvolle nummers

Is dit het, is dit wat het leven inhoudt? Als ontnuchterende tienerjongen spookte die vraag wel vaker door Jordan Rakei’s hoofd. De…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jordan Rakei - "Send My Love"

Eind juni kregen we het heugelijke nieuws voorgeschoteld dat multi-instrumentalist Jordan Rakei bezig is aan een nieuw album. What We Call Life…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Swindle - "LOST" (feat. Loyle Carner, Kojey Radical & JNR Williams)

Swindle is zo iemand die je gerust als een superproducer mag omschrijven. De Brit uit Zuid-London heeft een voorliefde voor jazz, reggae,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.