Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Dansende Beren cureert op zondag 11 november de Revelation Stage van Sonic City 2018

Toen Sonic City ons contacteerde om een podium te cureren met opkomend Belgisch talent, hoefden we geen twee keer na te denken. Naast Courtney Barnett (die het hele festival cureert) en Girls Go Boom (die op zaterdag de Revelation Stage cureert) mogen wij op zondag aan de slag. We gingen op zoek naar verschillende boeiende bands om de line-up van het Sonic City Festival te vervoegen. Op zondag zetten we dus vier bands met Heisa, Rumours, Whorses en Galine. Vier bands waar we erg in geloven en dan ook met veel trots kunnen zetten. Galine is een ex-Zalm van de maand en artist in residence bij De Kreun, Whorses een up and coming chaotische rockband uit Kortrijk, Rumours een fijne donkere band die lekkere soundscapes maakt en Heisa, de meest boeiende noiseband van het moment.

Naast die vier verse namen die we zelf presenteren, komen er ook vier namen bij gecureerd door Girls Go Boom. Zij zetten Annabel Lee, Sweats, Peuk en Rêverie. Sonic City vindt plaats op 9, 10 en 11 november in Kortrijk, laatste tickets zijn te koop op de site. Wees er snel bij!

10 oktober 2018

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter