Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single LUCIANBLOMKAMP & Rosebud Leach – “Control Together”

LUCIANBLOMKAMP is een Australische artiest die met zijn elektronische muziek wereldwijd mensen aan het dansen brengt. In 2014 bracht hij zijn allereerste album Post Nature uit en twee jaar later kregen we met Bad Faith een tweede elektronische klepper van formaat. De uit Melbourne komende Lucian heeft de laatste tijd niet stilgezeten, want naast het werken aan zijn derde langspeler, werkte hij mee aan het album East Atlanta Love Letter van de Amerikaanse rapper 6lack. Vandaag brengt hij met “Control Together” een nieuwe single van zijn aankomende album Sick Of What I Don’t Understand uit.

“Control Together” is een samenwerking met Rosebud Leach, zijn eigen lief. Het elektronische nummer is een klepper van formaat waarin het koppel toont dat ze ook op muzikaal vlak een ‘perfect match’ zijn. De single bevat mooie opbouwen en sober doch efficiënte beats, die het geheel een feeërieke dynamiek geven. Ver van commerciële, opgepompte elektronische nummers vind je deze parel die doet dromen. Sterke voorstelling van de Australiër.

1209 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Sleaford Mods - Spare Ribs (★★★★): Duistere vibes en dansbare beats

Andrew Fearn en Jason Williamson van Sleaford Mods zijn nog steeds boos op alles en iedereen; veel veranderde er dus niet voor…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single LÖNA - "If I Could Do It Again"

LÖNA bracht vorig jaar zijn debuutsingle uit en sindsdien komt de band om de zoveel tijd met nieuwe muziek. Vandaag komen ze…
AlbumsRecensies

MAX – Colour Vision (★★★½): Lichtpunt in het donker

Het magazine GQ gaf hem vorig jaar nog de titel Young Pop-God. Ook Billboard en iHeart merkten hem op. Na een operatie…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.