Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Sharon Van Etten – “Comeback Kid”

Vier jaar is het geleden dat we nog eens iets van Sharon Van Etten te horen kregen. In die tijd ging ze terug naar school, kreeg ze een kind en ging ze zelfs aan de slag als actrice. Dat ze ook nog tijd had om muziek te schrijven, lijkt bijna een wonder. Maar jawel hoor, op 18 januari verschijnt Remind Me Tomorrow. Haar nieuwe plaat volgt na Are We There uit 2014. Samen met die aankondiging wordt meteen ook een eerste single uitgebracht. “Comeback Kid” doet wat de naam belooft, Van Etten is terug.

Op de nieuwe plaat van Sharon Van Etten gaat het over het volgen van je ambities – iets wat ze de afgelopen jaren zeker gedaan heeft. “Comeback Kid” begint met een vuile synthlijn die het geheel al meteen in een typisch lichtgrijs sfeertje zet. Toch lijkt het wat kleurrijker te worden, vooral bij het aanstekelijke refrein. Verder horen we vooral de typerende stem van de frontvrouw die omringd wordt door uitstekende muziek. Hier en daar een beetje chaotisch, maar net genoeg melodie om boeiend te blijven. Leuk om Sharon Van Etten terug te horen.

2 oktober 2018

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief