Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Jarami – “Cold Blooded”

Scandinavië heeft al heel wat grote EDM)namen voortgebracht met onder andere Swedish House Maffia, Kygo, Alan Walker en natuurlijk ook de overleden Avicii. Nu staat er met Jarami alweer een nieuw veelbelovend dj-duo klaar om de wereld te veroveren. Jacob & Rami komen uit Stockholm en hebben al wat naambekendheid opgedaan door remixes te maken voor HONNE en Wafia. Het duo maakt echter ook eigen muziek die ze vooral via SoundCloud releaseten. Gisteren brachten ze dan eindelijk hun eerste nummer op de streamingsplatformen met “Cold Blooded”, dat gisteren zelfs in première ging bij Zane Lowe op Beats One.

Met een ABBA-achtig pianostukje en een met de computer bewerkte stem, begint “Cold Blooded” meteen sterk. Vanaf het moment dat de beat ook nog eens voor het eerst dropt, komt het nummer echt op dreef. Ook leuk is het feit dat er voor de hook gebruik wordt gemaakt van een simpel, maar effectief gitaarstukje dat het nummer nog een tikkeltje meer catchy maakt. “Cold Blooded” klinkt heel vertrouwd in onze oren, maar heeft toch iets verfrissend en vernieuwend in zich dat ons weet aan te spreken. Wat ons betreft zit de kans er dik in dat Jarami de volgende sterren in de EDM-wereld zullen worden als we van hun single “Cold Blooded” kunnen uitgaan.

Facebook

2029 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single IVY - "Cold Blooded"

Verschillende muziekgenres mengen, is een techniek die al jaren gebruikt wordt om diversiteit binnen de muziekwereld te stimuleren. De ongeschreven regels binnen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.