Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lauv ft. Julia Michaels – “There’s No Way”

De Amerikaanse producer en singer-songwriter Lauv, bekend van onder andere “I Like Me Better”, trok voor zijn nieuwste single de studio in met Julia Michaels. Dat dit duo een dijk van een single zou afleveren, was dan ook te verwachten. Michaels, die meegeschreven heeft aan hits van onder andere Selena Gomez, Justin Bieber en Britney Spears, blijkt een perfecte match voor Lauv die zich tijdens zijn conservatorium studies heeft omgeschoold van singer-songwriter tot producer.

“There’s no way” is een ingetogen elektropop nummer vol met meesleepende harmonieën die het nummer dragen. De trage opbouw en de minimalistische productie zorgen voor extra ruimte zodat de zang helemaal tot zijn recht kan komen. Dat het nummer – nogal clichématig – over een one-night stand gaat, stoort helemaal niet en klinkt op momenten zelfs herkenbaar. De bijhorende videoclip past perfect bij de sfeer van het nummer dus droom rustig weg in deze mooie creatie van Lauv en Julia Michaels.

FacebookTwitter

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lauv - "Kids Are Born Stars"

Lauv is een popartiest die al sinds 2014 actief is in het muzieklandschap. Toch moesten we tot 2020 wachten op zijn debuutalbum…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle JORAN - "Julia"

Dat er veel muzikanten in Gent vertoeven, hoeven we niet meer te zeggen. Naast de oude rotten in het vak, wonen er…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single HAAi - "Bodies of Water"

Weinig artiesten stralen zo een aanstekelijk enthousiasme uit als HAAi. Met haar brede glimlach slaagt ze erin om zelfs de meest stijve…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.