Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Claire Richards – “End Before We Start”

Claire Richards maakte rond de eeuwwisseling deel uit van het Britste groepje Steps. Alle fans konden de danspasjes op hun nummers en alle fans waren diep teleurgesteld toen Claire Richards en H Steps zouden verlaten. Na tien jaar ruzie kwamen ze terug voor een reeks optredens en vorig jaar kwam er een nieuwe cd. Nu het terug wat stiller is rond Steps, zet Claire Richards een soloproject op poten. “On My Own” was haar eerste solosingle en Richards haar debuutplaat My Wildest Dreams verschijnt op twee november.

“End Before We Start” is een nummer over een relatie waarin Richards weinig vertouwen heeft. Ze wil er een punt achter zetten nog voor de relatie begonnen is, want hij gaat toch teleurstellen zingt ze. Bij een eerder droevige tekst hoort een iets rustiger nummer. Met in de hoofdrol de stem van Claire Richards en een piano, maar ook strijkers en een drum zijn van de partij. Net zoals bij Steps, is Claire Richards haar muziek aan de dramatische kant. Op het einde van “End Before We Start” bewijst Claire Richards nogmaals dat zij de krachtigste stem van Steps heeft.

FacebookInstagramWebsite

1184 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Claire Richards - "On My Own"

Een solo carrière van Claire Richards was nu wel the last thing on our mind (sorry voor de woordspeling). Rond de vorige…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.