Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Claire Richards – “On My Own”

Een solo carrière van Claire Richards was nu wel the last thing on our mind (sorry voor de woordspeling). Rond de vorige eeuwwisseling was ze lid van één van de populairste Britse groepjes van dat moment: Steps! De dansmuziek en bijhorende routines kennen de fans nog steeds. In 2001 stapte Claire uit Steps, wat ook het einde voor de groep betekende. Samen met mede ex-Stepslid H maakte ze nog een album en toen werd het stil rond de vijf. Vorig jaar kwam er toch nog een nieuwe album van Steps en nu gaat Claire Richards een soloplaat maken.

“On My Own” is een catchy powerballad met de krachtige stem van Claire. Zij had altijd duidelijk de beste stem binnen Steps en dat zorgde al snel voor discussies. Nu ze er alleen voor gaat, smijt ze haar helemaal. Het nummer gaat over het feit dat je iets bereikt waarvan je/de wereld eerst dacht dat je het niet zou kunnen. Het is een goed begin van een nieuw hoofdstuk in Claire haar zangcarrière. Haar eerste langspeler My Wildest Dreams is ook al in zicht. Het is al jaren de wildste droom van elke Steps fan, maar Claire Richards doet het nu on her own.

FacebookInstagramWebsite

917 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

Steps - What The Future Holds (★★): Op de grens tussen platte pop en Steps

‘It’s time to begin / now count it in / 5-6-7-8′ is het begin van een dansbaar en vrolijk deuntje dat ondertussen…
FeaturesInterviewsUitgelicht

Interview Steps: 'We kiezen voor de nummers die onze fans willen horen'

Aanstaande vrijdag is het zover. Dan verschijnt met What The Future Holds het zesde album van Steps. De Britse popgroep bracht zo’n…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Steps - "What The Future Holds"

Steps is een Britse popgroep die eind jaren 90 vooral in het thuisland op veel populariteit kon rekenen, maar ook in België…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.