Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Première: Nieuwe single Wardrobe – “24 Weeks”

De Belgische indie band Wardrobe heeft groot nieuws, want na de release van hun debuutalbum Crawling in 2017 komt er in 2019 de opvolger. Hoofd van het project is Johan Verckist die een grote liefde heeft voor songwriters uit de jaren 60 en 70, wat zich dan ook meteen in de muziek vertaalt. Voor de nieuwe plaat Giving Up A Ghost kreeg Wardrobe de hulp van o.a. Bart Vincent (Melanie De Biasio), Sarah Pepels (Portland) en ook Patricia Vanneste (Balthazar). Vandaag stellen we vanuit die plaat met veel plezier de eerste single in première voor.

De nieuwe single “24 Weeks” klinkt enorm vrolijke en optimistisch, maar ook aan een romantische flair is er geen gebrek in het nummer. Het nummer heeft een nostalgische, maar toch modern klinkende sound die we met een vrolijkere versie van bv. Black Box Revelation kunnen vergelijken. De bijhorende videoclip benadrukt de overduidelijke inspiratie van de seventies-sound door beelden uit de jaren 70 te gebruiken. Een nummer dat je helemaal vrolijk stemt en pure feel-good uitstraalt.

Het nieuwe album Giving Up A Ghost verschijnt op 15 maart via Dox Records. Op 18 oktober kan je alvast kennismaken met het nieuw materiaal in De Loge te Gent ter gelegenheid van Autumn Falls. Dit concert is gratis.

19 september 2018

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter