Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Major Lazer – “Orkant/Balance Pon It” ft Babes Wodumo

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Major Lazer – “Orkant/Balance Pon It” ft Babes Wodumo

Major Lazer beloofde om deze maand maar liefst vier nieuwe singles uit te brengen. En ze lijken ook woord te houden. Vorige week kwam er al een eerste single, deze week is het de beurt aan nummer twee. Voor de vier nummers ging het trio helemaal naar Afrika om daar samen te werken met heel wat veelbelovende Afrikaanse artiesten. Zo is het ditmaal de beurt aan de Zuid-Afrikaanse Babes Wodumo om de vocals van het nummer te verzorgen. De 24-jarige zangeres was al te horen op de soundtrack van Black Panther en nu maakt ze dus ook haar opwachting op een nummer van Major Lazer.

“Orkant/Balance Pon It” is een hele mond vol voor een eigenlijk vrij simpel nummer. De Afrikaanse invloeden zijn duidelijk te horen. Het refrein is erg aanstekelijk, maar tijdens de drop blijven we wel een beetje op onze honger te zitten. Het nummer barst nooit echt helemaal los, hoewel Wodumo wel haar mannetje probeert te staan. Een betere drop had van dit nummer een echte dansplaat gemaakt, nu lijkt het soms meer een nummertje voor op de achtergrond.

Naast deze “Orkant/Balance Pon It” en “All My Life” van vorige week krijgen we deze maand dus nog zeker twee nieuwe singles te horen. We houden onze ogen en oren alvast open!

Website / Twitter / Facebook

 

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Jung Kook - GOLDEN (★★★★½): Gouden rollercoaster met verschillende invloeden

RM en J-hope brachten al een soloplaat uit, V en Jimin elk een ep. Vandaag is het de beurt aan het jongste…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Major Lazer & Lous and The Yakuza - "I Don't Care About Nothing"

Nadat Lous and The Yakuza in de herfst van 2020 haar debuutalbum Gore met de wereld deelde en haar grote doorbraak dichtbij leek,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Major Lazer ft. Marcus Mumford - "Lay Your Head On Me"

Artiesten werken vaak samen; meestal doen ze dat met anderen waarmee een samenwerking voor de hand ligt doordat hun genres mooi aansluiten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.