Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Major Lazer – “All My Life” ft Burna Boy

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Major Lazer – “All My Life” ft Burna Boy

De mannen van Major Lazer zitten nooit stil. Elke zomer opnieuw zijn ze terug te vinden op heel wat internationale festivals en bijna elk jaar staan ze ook garant voor een zomerhit: “Lean On”, “Cold Water” en dit jaar “Let Me Live” samen met Rudimental en Anne-Marie, om maar enkele voorbeelden te noemen. Maar ook september belooft een drukke maand te worden voor het drietal onder leiding van Diplo. Gisteren losten ze al een nieuwe mixtape samen met allerlei Afrikaanse artiesten. Daarop staan ook vier nieuwe eigen singles die deze maand uitgebracht worden.

De eerste daarvan heet “All My Life” en daarop krijgen ze de hulp van de Nigeraanse zanger en rapper Burna Boy. Het nummer ademt volledig de Afro-Afrikaanse sfeer, denk daar ook nog eens de reggae- en dancehall invloeden van Major Lazer bij en je krijgt een heerlijk relax nummer. Major Lazer probeert deze keer echt bij hun roots te blijven en pakken het heel wat minder commercieel aan dan we van hen gewoon zijn. Het is bovendien ook erg leuk om te zien dat ze ook jonge en opkomende artiesten een kans geven op hun nummers. Het hoeft niet altijd Justin Bieber of Nicki Minaj te zijn!

Het resultaat is volgens ons zeker geslaagd. We zijn benieuwd wat de overige drie Afrikaans getinte singles gaan geven! Later deze maand krijgen we meer te horen!

Website / Facebook / Twitter

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

21 Savage - american dream (★★★★): Smaakpalet aan stijlen met eigenwijze flows

Het is eindelijk zover; na zes jaar wachten is 21 Savage er met een nieuw soloalbum. Hoewel hij regelmatig samenwerkt met grote…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Jung Kook - GOLDEN (★★★★½): Gouden rollercoaster met verschillende invloeden

RM en J-hope brachten al een soloplaat uit, V en Jimin elk een ep. Vandaag is het de beurt aan het jongste…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Burna Boy – “Big 7”

De status van de African Giant liep de voorbije maanden in onze contreien een deukje op toen Burna Boy in juni een…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.