Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Avenged Sevenfold – “Mad Hatter”

Na hun laatste album The Stage uit 2016 was het stil rond de Californische metalband Avenged Sevenfold. De band werkte verschillende optredens af, waaronder een passage op Graspop dit jaar. Nu komen ze dus eindelijk met nieuwe muziek. De Amerikanen maakten verschillende nummers voor het aankomende videospel Call Of Duty: Black Ops 4, die gebundeld zullen worden op een nieuwe ep genaamd Black Reign.

“Mad Hatter” is de titel van hun nieuwste track en de band rond M. Shadows haalde duidelijk de mosterd bij Alice In Chains. Avenged Sevenfold staat zeker niet bekend om hun aangrijpende hooks of meezingbare zanglijnen, en ook op dit nummer doen ze hun eigen zin. Grunge wordt gecombineerd met klassieke rocksolo’s en dit zorgt voor een makkelijk verteerbaar nummertje. Het is niet het meest complexe nummer dat de Amerikanen al maakten en we missen toch een beetje de bas. Die wordt op de achtergrond geplaatst en is amper hoorbaar. Desondanks de minder hoorbare bas kunnen wij dit nummer toch smaken! “Mad Hatter” is een nummer dat moet groeien, maar wie fan is van het vorige werk van Avenged Sevenfold, zal dit nummer ook zeker kunnen appreciëren.

Facebook | Instagram | Spotify

17 september 2018

About Author

Quinten De Seranno Alles kan, alles mag.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief