Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Avenged Sevenfold – “Mad Hatter”

Na hun laatste album The Stage uit 2016 was het stil rond de Californische metalband Avenged Sevenfold. De band werkte verschillende optredens af, waaronder een passage op Graspop dit jaar. Nu komen ze dus eindelijk met nieuwe muziek. De Amerikanen maakten verschillende nummers voor het aankomende videospel Call Of Duty: Black Ops 4, die gebundeld zullen worden op een nieuwe ep genaamd Black Reign.

“Mad Hatter” is de titel van hun nieuwste track en de band rond M. Shadows haalde duidelijk de mosterd bij Alice In Chains. Avenged Sevenfold staat zeker niet bekend om hun aangrijpende hooks of meezingbare zanglijnen, en ook op dit nummer doen ze hun eigen zin. Grunge wordt gecombineerd met klassieke rocksolo’s en dit zorgt voor een makkelijk verteerbaar nummertje. Het is niet het meest complexe nummer dat de Amerikanen al maakten en we missen toch een beetje de bas. Die wordt op de achtergrond geplaatst en is amper hoorbaar. Desondanks de minder hoorbare bas kunnen wij dit nummer toch smaken! “Mad Hatter” is een nummer dat moet groeien, maar wie fan is van het vorige werk van Avenged Sevenfold, zal dit nummer ook zeker kunnen appreciëren.

Facebook | Instagram | Spotify

125 posts

About author
Alles kan, alles mag.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bury Tomorrow – “LIFE (Paradise Denied)”

Al sinds 2006 zijn de heren van Bury Tomorrow een van de meest ambitieuze metalcorebands in het genre. Met tweejaarlijkse albumreleases en…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bleed From Within – “Flesh And Stone”

Wie de laatste jaren het metalcorelandschap wat in de gaten hield, heeft gegarandeerd al de naam Bleed From Within horen vallen. In…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single While She Sleeps – “EYE TO EYE”

De Britten van While She Sleeps zijn al jaren een van de vaste waarden in het metalcorelandschap. Vorig jaar nog brachten ze…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.