Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Drones Club – “All Arise”

Dat de Londonse band Drones Club geen normale band is, zal je al snel merken als je naar de sociale media van de groep surft. Foto’s met talrijke zotte kleren springen meteen in het oog en zijn naast hun geflipte indiediscosound het handelsmerk van Drones Club. Ook spannend aan Drones Club is het feit dat er verder weinig info over het project te vinden is en ze in een tijdperk waar je het gevoel hebt alles al eens gezien te hebben, toch nog verassend uit de hoek weten te komen. De groep valt dus moeilijk in een genre te stoppen en valt op alle vlakken op. Ook hun nieuwste single “All Arise” omvat deze beschrijving met verve.

“All Arise” heeft een leuk retro begin gekregen en deze lijn wordt ook voor de rest van het nummer doorgetrokken. De vocals op “All Arise” doen wat aan de Bee Gees en Jungle denken, terwijl hun sound meer in de richting van Bad Sounds gaan. De opbouw van het nummer is bovendien sterk en het refrein is een echte oorworm van formaat die je maar moeilijk uit je hoofd krijgt. “All Arise” gaat trouwens over je succes delen en solidariteit. Wij kunnen de nieuwe van Drones Club in ieder geval zeer smaken en zijn al benieuwd wat de volgende stap van hen zal zijn.

Facebook

1571 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
FeaturesUitgelicht

De 101 beste singles van 2018

Jaarlijks schrijven we meer dan honderd artikels over bands die nieuwe singles uitbrengen. De ene al wat beter dan de andere, maar…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

De vijf van "Den Beir" - 9

Te veel nieuwe nummers elke week, teveel om ze allemaal te kunnen delen! Daarom maken we aan het eind van de week…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.