Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Nile Rodgers & Chic, Craig David & Stefflon Don – “Sober”

Nile Rodgers is ondertussen 65 jaar, maar daar merk je heel weinig van. Momenteel is hij voor de zoveelste keer op wereldtour en in augustus stond hij nog in een uitverkochte AB. Met zijn legendarische band Chic heeft hij al sinds 1992 geen album meer uitgebracht, maar daar komt eind september eindelijk verandering in. Voor het speciale album It’s About Time heeft hij een heleboel ronkende namen kunnen strikken waaronder Lady Gaga, Elton John, Mura Masa, Emeli Sandé, … De king of disco is nog lang niet bereid om zijn gitaar weg te hangen.

In juni kregen we nog de eerste single “Till The World Ends” waaraan Vic Mensa, Mura Masa en Cosha hebben meegewerkt en ook voor de tweede single heeft hij met Craig David en Stefflon Don jong en oud talent verzameld. De typerende gitaarlijnen van Rodgers spelen echter weer de hoofdrol in de nieuwe single “Sober”, maar ook de gastartiesten weten we te pruimen. Craig David heeft in het nummer wel iets weg van Lenny Kravitz terwijl Stefflon Don een Cardi B-vibe verspreid. De smooth zang van David en de stoere rap van Don komen mooi samen in een zeer funky en dansbaar nummer. Let’s dance with the king of disco!

7 september 2018

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief