Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ezra Collective & Jorja Smith – “Reason in Disguise”

Het Londense vijftal Ezra Collective brengt hun enorme muzikaliteit als jazz-muzikanten samen met afrobeats en hiphop. Een geslaagd optreden op DOUR en een heleboel bekende fans maken van het vijftal een in de gaten te houden fenomeen. Bands als BADBADNOTGOOD hebben inmiddels een grote fanbase en in datzelfde vaarwater kan je het Britse quintet ook vinden. Voor hun nieuwste single wisten ze de Britse zangeres Jorja Smith te strikken, die inmiddels een AB binnen vijf minuten weet uit te verkopen.

“Reason in Disguise” bevat hun gekende jazz-sound met naast Jorja’s stem vooral de trompet als aandachtstrekker. Jorja’s zang is op het randje van off-key en dat maakt het lied zo uitdagend en spannend, want vals of slecht klinkt het nooit. De opbouw gebeurt vooral door de zang van Jorja en de melodieën volgen dan al snel. Deze keer vinden we weinig hiphop- of afrobeats-elementen in het nummer, maar de jazzy sound gaat perfect samen met de stem van Jorja Smith. Een zeer aangename single die perfecte achtergrondmuziek voor een diner kan zijn.

1495 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Charlotte Dos Santos - "Hello Hello"

Na de al eerder uitgebrachte singles “Away From You” en “Patience” komt Charlotte Dos Santos met een nieuw nummer. Tegelijk met de…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Ibeyi - Spell 31 (★★★): Eclectische verderzetting

In 2016 zaten ze samen met Zendaya aan de zijde van Beyoncé op een trap tijdens dier laatste befaamde Lemonde visual album,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ibeyi - "Lavender & Red Roses" (feat. Jorja Smith)

We hebben er een tijdje op moeten wachten, maar sinds enkele weken is Ibeyi helemaal terug van weggeweest. Het muzikale project van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.