Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single LANY – “I Don’t Wanna Love You Anymore”

“I Don’t Wanna Love You Anymore”, de heartbreak van lead zanger Paul Jason Klein kan niemand ontgaan zijn de afgelopen maanden. Na “Thru These Tears” krijgen we nu een tweede single afkomstig uit de ‘moon era’ die de band geruime tijd geleden aankondigde op sociale media. Een paar jaar geleden klonk het nog dromerig met “ILYSB”, maar de tijden zijn veranderd voor Klein en dat horen we terug in de pijnlijke uitingen over een verloren liefde (en stiekem weten we toch ook allemaal dat dit over Dua Lipa gaat?).

Vanaf het begin worden we meegenomen op een kwetsbare trip. Klein deelt zijn herinneringen aan een relatie die onverwacht ten einde liep en die zijn soms bitterzoet. De Californische band zou zichzelf niet zijn, mocht dat niet op een ietwat dramatische manier gebeuren. Toch is het vooral de synthpartij die alweer onze aandacht weet vast te houden. ‘The only way to get past this feeling is to tell myself you’re not coming back’, klinkt niet meteen rooskleurig. Dat is dan ook niet wat we van de ‘moon era’ moeten verwachten, want de nacht die is ook in Los Angeles donker en mysterieus. We zijn alvast benieuwd of Malibu Nights nog verrassend uit de hoek gaat komen qua thematiek. Of krijgen we echt een album dat helemaal gewijd is aan de break up tussen Dua en Paul?

Website / Facebook / Instagram

24 augustus 2018

About Author

Leni Sonck


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief