Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Villagers – “Fool”

Fans van de Ierse indie folkband Villagers maakten een tweetal maanden geleden een sprongetje in de lucht. De groep rond frontman Conor J. O’Brien brengen namelijk op 21 september een nieuwe plaat The Art of Pretending to Swim uit en losten tegelijk ook het eerste voorsmaakje “A Trick of The Light“. De opvolger van Darling Arithmetic uit 2015 ligt nu dus voor het grijpen, hoog tijd dus om nog eens iets nieuws te laten horen met het fonkelnieuwe “Fool”.

“Fool” voelt meteen vertrouwd en warm aan wat grotendeels te danken is aan de gouden stem van frontzanger Conor J. O’Brien. De melancholische ondertoon à la Fleet Foxes in het refrein zorgt ervoor dat we “Fool” steeds opnieuw willen beluisteren. Ook de dromerige instrumentatie mist zijn effect niet en ondersteunen de gezongen woorden van Conor nog sterker. Wij beginnen in ieder geval nu al af te tellen naar 21 september, want ook zijn tweede single “Fool” van de nieuwe plaat is een ware voltreffer.

Fans van Villagers houden ook beter donderdag 1 november vrij want dan stellen ze hun nieuwe plaat voor in La Madeleine in Brussel.

Facebook

20 augustus 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief