Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sports Team – “Margate”

Een vat vol grappige ideeën, zo valt de zeskoppige Londonse band Sports Team het beste te beschrijven. Hun grootste hit “Kutcher” is een ode aan, jawel, Ashton Kutcher en om de release van hun nieuwste single “Margate” te vieren, zet frontman Alex zich achter het stuur van een bus vol fans. Zo rijdt hij van London naar de badstad Margate waar ze diezelfde avond ook hun releaseshow vieren. Zotte ideeën dus, maar ook muzikaal gezien weet Sports Team ons steeds weer te verrassen zo ook op hun nieuwste single “Margate”.

“Margate” klinkt fris, maar voelt tegelijk ook heel vertrouwd aan wat voornamelijk aan de herkenbare stem van frontman Alex Rice ligt. Daarbovenop klinken de gitaardeuntjes opwindend, snedig en tonen ze aan dat je soms geen complexe melodieën moet hebben voordat een nummer weet blijven te hangen. Spijtig dat het nummer maar iets meer dan twee minuten en dertig seconden duurt want “Margate” is een lekker strak indierock nummer dat ons hart in storm weet te veroveren. Dat belooft voor de toekomst!

Facebook

1871 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
2022FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2022

Het jaareinde komt nu echt wel in zicht, maar wij zijn nog lang niet klaar met onze eindejaarslijstjes. Nu we alle albums…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Sports Team - Gulp! (★★★½): Gesputter met de vlam in de pijp

Een albumcover die in het oog springt, zet aan tot luisteren. Helaas leek Sports Team, met die ideologie in het achterhoofd, vergeten…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sports Team - "Dig!"

Soms gaan de dingen des levens niet meteen zoals gepland. Iets dat klaarblijkelijk vaker het geval is als je in een band…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.