Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single 070 Shake – “Accusations”

Vorige week stond 070 Shake nog in Le Labo op Dour en wist ze ons helaas niet te overtuigen. Dat was vooral te danken aan een tekort aan nummers (en te lange bindteksten), maar gelukkig werkt de opkomende Amerikaanse rapster verder hard aan nieuwe nummers. Wie haar naam al zag passeren, zal dat waarschijnlijk komen door haar features op de nieuwe platen van Kanye West, Pusha T en Nas. Bekende fans heeft ze al en nu heeft ze ook nog eens een sterk nieuw nummer weten uit te brengen met “Accusations”

“Accusations” heeft een smooth instrumentatie die goed binnenkomt, zeker in combinatie met de stem van 070. Haar markante stem is meteen ook haar grootste troef en die weet ze heel goed te gebruiken op haar nummers. Soms kan het wat zagerig overkomen, maar op “Accusations” verscherpt het alleen maar meer de lyrics die gaan over liefde en vreemdgaan. 070 beschikt over een uitstekende flow die we wel kunnen appreciëren en die haar tot iets unieks maken. “Accusations” is met andere woorden een sterk nummer van de uit New Jersey komende rapster die toont dat ze het in de studio voorlopig beter doet dan op een podium.

Facebook

 

1777 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
2022FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2022

Het jaareinde komt nu echt wel in zicht, maar wij zijn nog lang niet klaar met onze eindejaarslijstjes. Nu we alle albums…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Dour ontvangt in 2023 ook Yung Lean, Caribou, 070 Shake en meer!

Heel wat festivals lijken met de eindejaarsperiode in het vooruitzicht nog eens serieus uit te willen pakken. Ook Dour laat eindelijk in…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Fred again.. - Actual Life 3 (January 1 - September 9 2022) (★★★½): Diepblauwe clubvibes

Tot een dik jaar geleden waren het enkel de muzieksnobs die de naam Fred Gibson al eens voorbij hadden zien komen. Vandaag…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.