Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single LANY – “Thru These Tears”

Fans van de Amerikaanse dreampop band LANY moesten er lang op wachten, maar de ‘moon era’ lijkt dan toch echt begonnen. Meer dan een jaar na de release van debuutalbum LANY krijgen we dan eindelijk nieuwe muziek. “Thru These Tears” is de eerste single van Malibu Nights, het volgende album van de band uit LA, dat momenteel nog geen release datum kent.

LANY heeft een heel herkenbare sound en die horen we meteen in “Thru These Tears”. De vocals van Paul Jason Klein op de voorgrond, vergezeld door synths. Toch klinkt het intiemer dan bijvoorbeeld “Super Far” en drijven we vooral verder op de bassen. Met deze voorbode belooft het album geen radicale muzikale omslag te worden voor de band, maar zaten we daarop te wachten? Nee, want de band doet waar ze goed in zijn, met de nodige dramatische teksten. De recentste break-up van Klein (met pop fenomeen Dua Lipa) leverde alvast genoeg inspiratie. ‘But it might take a hundred sleepless nights to make the memories of you disappear’, heel vrolijk klinkt het niet, maar dat verwachten we ook niet. We willen alvast niet in de schoenen staan van Dua, die overigens niet op de cover staat van “Thru These Tears”. Die eer is weggelegd voor Nicola Peltz.

17 juli 2018

About Author

Leni Sonck


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief