Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Cigarettes After Sex – “Sesame Syrup”

Opeens ging het allemaal heel erg snel voor de Amerikaanse band Cigarettes After Sex. Op enkele maanden tijd kreeg de band miljoenen streams op nummers als “Nothing’s Gonna Hurt You” en werden ze een YouTube fenomeen. Een debuutplaat kon dus niet langer op zich laten wachten. In 2017 brachten ze het debuutalbum Cigarettes After Sex uit. Dat album werd overal positief onthaald en zorgde voor een uitverkochte show in de AB en een show op Rock Werchter. Begin juni kregen we opnieuw nieuwe muziek te horen van deze beklijvende band met de single “Crush”. Vandaag lieten ze opnieuw van zich horen met het nummer “Sesame Syrup”

De sound van de band kan je het best omschrijven als beklijvend en ontroerend. Ook op hun nieuwste single “Sesame Syrup” wordt deze lijn doorgetrokken. Zanger Greg Gonzalez neemt ons met zijn warme stem mee naar een plek vol melancholie en gebroken harten. De sobere begeleiding op de achtergrond zorgt ervoor dat we in een trance raken en er niet willen weggaan uit het trieste maar mooie universum van Cigarettes After Sex. Echt vernieuwend klinkt het nummer niet maar hun muzikale succesformule blijkt wel opnieuw te werken.

Facebook / Website

12 juli 2018

About Author

Katrijn Vermoesen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief