Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Roosevelt – “Under the Sun”

Duitsland heeft sinds een aantal jaren een nieuwe popsensatie met de uit Keulen komende Roosevelt. Met zijn debuutplaat Roosevelt brak hij in 2016 helemaal door in Duitsland en speelde hij op zowat alle belangrijke festivals in Duitsland. Ook buiten de Duitse grenzen speelde hij al op een heleboel toonaangevende festivals zoals Sonar Festival in Spanje, Down The Rabbit Hole en Sziget. Voor zijn nieuwe plaat trok Marius Lauber echter naar de hete zon van Californië om er daar aan te werken. Het resultaat, Young Romance, verschijnt op 28 september en ook de zijn nieuwe popanthem “Under The Sun” zal op de plaat te vinden zijn.

De Californische zon heeft duidelijk zijn sporen achtergelaten in de sound van de nieuwe single “Under The Sun”. Een vrolijke en dansbare melodie verspreiden een positieve sfeer die past bij het mooie weer en synthstukken klinken bijzonder catchy. Roosevelt heeft bovendien een heel aangenaam warme stem die heel oprecht overkomt en goed functioneert bij de poppy-sound. “Under The Sun” is met andere woorden een echte voltreffer dat zelfs kan uitgroeien tot een bescheiden zomerhitje.

Facebook

Young Romance

 1. Take Me Back
 2. Under the Sun
 3. Yr Love
 4. Ullusions
 5. Losing Touch
 6. Pangea
 7. Lucia
 8. Better Days
 9. Shadows
 10. Last to Know
 11. Forgive (feat. Washed Out)
 12. Getaway
27 juni 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief