Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Miles Kane – “Cry On My Guitar”

Fans van Miles Kane hebben vijf jaar op nieuwe muziek van hun ‘chouchou’ moeten wachten, maar in april werden we weer eens verwend met nieuw materiaal in de vorm van nieuwe single “Loaded“. Ook in juni liet de britpopheld uit het Noord Westen van Engeland nog eens van zich horen met de titeltrack “Coup De Grace” van zijn gelijknamige derde plaat die op 10 augustus zal verschijnen. Terwijl we de eerste twee nummers nog niet meteen konden smaken, heeft hij zopas met “Cry On My Guitar” nog eens een toppertje gedropt.

De basisingrediënten voor “Cry On My Guitar” zijn eigenlijk heel éénvoudig: een vette baslijn, een snedige drum, een ‘huilende’ gitaar en natuurlijk Miles Kane himself. Alles samengegoten krijgen we een sappig rocknummer zoals we dat van Miles Kane eigenlijk al langer hadden willen horen. Alleen al het gitaarintermezzo op het einde van het nummer is om van te watertanden en zal zeker live helemaal tot zijn recht komen. “Cry On My Guitar” gaat voor ons al meer in de goede richting en wakkert ons enthousiasme voor die nieuwe plaat Coup De Grace terug helemaal op.

Miles Kane speelt op deze zomer op Crammerock en later in het jaar, op 2 oktober, een uitverkochte in de Orangerie (Botanique) te Brussel.

Facebook

27 juni 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief